0

No hi ha productes a la cistella.

ABOUT

 

 

 

 

 

 

Design to be happy.
Unique designs.

 

 

Project development:
Creativity and management.
Space, Product & fashion design.

 

THOUGHT

Núria Nofrarias és dissenyadora i creativa, desenvolupa projectes de disseny, creativitat i gestió a través de metodologies experimentals i la recerca en Design Thinking. Amb una visió oberta analitza tendències i crea dissenys que l’hi ha valgut el reconeixement de premis nacionals i internacionals en disseny d’espais, producte i moda.

Entén el disseny com un mitjà d’innovació i transformació per millorar la vida de les persones. Cada projecte és una recerca personal i sensible per crear experiències emocionats que busquen l’equilibri entre funcionalitat i estètica.

Les seves arrels l’han portat a treballar en projectes d’ecodisseny i neoartesania.

Llicenciada en Belles Arts a la UB, investiga noves aplicacions en el disseny amb el Postgrau de Fashion Design : Mètodes, investigació i creativitat a Elisava. Tècnica en Interiorisme, Disseny Ceràmic i Escultura.

WORK

Desesenvolupa projectes professionals de disseny centrat en la creativitat i les persones. Col·labora com a dissenyadora per empreses de disseny d’espais, gràfic, producte i moda.

Professora associada a la UVIC-UCC. Docent a  l’ESDAP i a l’EMAD en projectes multidisciplinars; disseny d’espais, moda i visual merchandising, productes d’ecodisseny, tendències i comunicació. Coordinadora del Postgrau de Creació d’espais educatius de Blanquerna-URL. Coordinadora del Máster en Project Management BIM en espais sosteniles de BAU-UVic. Tutora del Grau en Disseny  Creació Digital de la UOC. Professora del Màster de disseny 3D i Realitat Augmentada de IL3 de la UB. Formadora del Programa Sóc-eco: Consultor en Economia verda, disseny, gestió i projectes de BCN Activa.

Actualment gestiona la seva marca Marcòlic amb la docència i projectes de recerca com el projecte Erasmus Mercuria; Young Talents: creating new multicultural brand. Directora Artística de Keramik. Col·laboradora en el Grup de Recerca i Investigació DesignLab-BCN.

Co-fundadora de Multidisciplinary Design, estudi especialitzat en disseny, innovació educativa i la sostenibilitat, creant una xarxa de treball de professionals/investigadors.

www.m-design.cat