0

No hi ha productes a la cistella.

FIRA DEL TUPÍ

Research

Direcció artística de la Fira del Tupí.

Sant Julià de Vilatorta celebra cada any la Fira del Tupí, una de les mostres referents del territori català de ceràmica i terrissa. “Terra, ceràmica…sentits!” és el nou lema de l’onzena edició. “Volem fer una fira de ceràmica on es mostri la relació de la ceràmica en el món gastronòmic; la tradició i la innovació amb un toc de creativitat”, explica la nova directora artística de la fira, Núria Nofrarias dissenyadora i ceramista que creu en l’aprenentatge i fer cultura de la ceràmica i la terrissa per posicionar la Fira del Tupí en un referent de l’agenda catalana.
….

Un cap de semana ple d’activitats, workshops, conferències i exposicions, tal com explica la nova directora artística de la fira, Núria Nofrarias, una de les més destacades és “Emocions i argila des de la presó”, una mostra de ceràmica de Jordi Cuixart i els interns de la presó de Lledoners. Precisament, Meritxell Bonet, periodista i companya de Cuixart, és la presidenta d’honor d’aquesta edició. Juntament amb el vicepresident i Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, inauguraran la fira aquest dissabte a les 10 del matí.

En aquest sentit, l’alcalde de Sant Julià, Joan Carles Rodríguez, destaca “és molt escaient” l’assistència de Bonet tenint en compte “la situació de repressió al país”. D’altra banda, apunta que enguany hi ha unes vint parades d’expositors, la mateixa xifra que l’any passat. “La fira “és una oportunitat perquè la gent visiti el poble”, afegeix l’alcalde, remarcant que hi ha moltes activitats paral·leles per a tots els públics.