0

No hi ha productes a la cistella.

BEAMLINES

Product

BEAMLINES, és el producte resultant de I+T (Innovació i Tradició); una rajola fotoluminicent eco-eficient que permet crear paraments arquitectònics amb llum integrada en espais-ambients interiors-exteriors tenint en compte l’estètica i la funcionalitat dissenyant un projecte d’innovació i tradició.

El projecte sorgeix de la fusió d’innovació i tradició entre l’arquitectura i el disseny ceràmic, creant un producte adaptable mitjançant la combinació de quatre mòduls estàndards geomètricament consecutius segons els rectangles dinàmics amb múltiples possibilitats de col·locació (paraments verticals i horitzontals) creant infinitat de dissenys, podent d’aquesta forma adaptar-se a les necessitats del client.

BEAMLINES s’ha produït mitjançant quatre mòduls geomètricament consecutius segons els rectangles dinàmics obtenint múltiples combinacions per a paraments verticals i horitzontals per donar dinamisme els espais a través de la incorporació de petits punts lumínics dibuixant línies de llum. En el procés de disseny s’ha tingut en compte la sostenibilitat en els materials i l’eficiència energètica pel seu ús.

 

VIDEO DEL PROJECTE: