0

No hi ha productes a la cistella.

ARBRES ENTRELLAÇATS

Space

ARBRES ENTRELLAÇATS, parteix del concepte de sublim com a experiència estètica. La natura com a sensibilitat extrema capaç de sobrepassar tots els mecanismes sensitius de l’ésser humà per fer-la immensament sublim. Branques que creixen cap el cel en diferents direccions, emplaçament, formes i dimensions. La línia que es desfila cap el buit, a l’horitzó del cel de dia i de nit, el desenllaç d’un cicle vital cap a l’infinit on trobo en ell la més pura imatge del sublim en una naturalesa desmesurada de plaer.

Un total de 32 espais, 32 arbres viscuts, 32 fotografies enregistrades en diferents períodes durant dos anys, geolocalitzades en diferents indrets del món per construir el projecte.

El resultat, un mural de plaques de porcellana i esmalt brillant negre, d’estètica minimalista, traç fi, com petites finestres que s’obren a la mirada el cel, el creixement de les branques dels arbres. De dimensions variables i adaptabilitat a l’espai, permet la construcció de nous arbres entrellaçats mitjançant la ubicació de les plaques en el sentit desitjat.